Infócenter

Információk

A vásárlás menete:

Ha az oldalon megtaláltad azt az élményt, amihez szeretnél kedvezményes kupont vásárolni, nincs más dolgod, mint a „Megveszem” gombra kattintani, beállítani hány darabot szeretnél vásárolni a szolgáltatásból, majd megadni az adataidat, a fizetési módot és elfogadni a feltételeinket.

Fontos, hogy vásárlás előtt minden esetben ellenőrizd az ajánlat teljes leírását és a beváltási időszakot is. Ha további információra van szükséged, vagy a szolgáltatást érintő egyéb kérdésed van, akkor az ajánlat oldalán a képek alatti Partner információk dobozban található elérhetőségeken tudsz érdeklődni az adott szolgáltatónál.

A kupon:

A vásárlás befejezését követően E-Utalványt kapsz tőlünk e-mailben, mely kuponként funkcionál.

Ezt az E-Utalványt kell kinyomtatnod és bemutatnod a helyszínen, vagy online szolgáltatás, esetleg a Partner külön kérése esetén telefonon bediktálnod, e-mailben elküldened, vagy webes felületen megadnod. Arról, hogy az adott ajánlatnál mi is a pontos teendőd, az ajánlatban írtuk le neked.

Hogy néz ki egy érvényes kupon?

A kupont csakis akkor tudod beváltani a szolgáltatónál, ha kifizetted a szolgáltatás árát és rendelkezel Rendelési és Ellenőrző kóddal is. Bankkártyás kifizetést követően rögtön olyan E-Utalványt fogsz kapni, mely rendelkezik Rendelési és Ellenőrző kóddal is, banki utalás esetén viszont csak Rendelési kódot kapsz, és az Ellenőrző kódod csak a fizetés befejezését követően érkezik meg az e-mail címedre.

A Rendelési kódot és az Ellenőrző kódot az E-Utalványodon az ár felett találod.

 

Aktuális promóció

Exkluzív Tesco Utazás utak a Hiperélményen

Vásárolj most Exkluzív Tesco Utazás ajánlatot, add meg a Tesco Clubcard számod a rendelés során, és 15000 Clubcard pont jóváírásban részesülsz. Érvényes az akció visszavonásáig.