Infócenter
Egészség
Győzelem Egészségközpont
Teljes testes intenzív Gua Sha mélyszöveti masszázs
20.990 Ft 45.000 Ft
Vásárlások száma:
15
Kezelési idő: 120 perc.
-53%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1072 Budapest, Rákóczi út 24. 2/3. (11-es csengő)

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Győzelem Egészségközpont
Telefon: +36 30 235 0559
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://gyozelemalapitvany.weebly.com
Facebook oldal

Ajánlat tartalma:

120 perces, teljes testes intenzív Gua Sha mélyszöveti masszázs

Beválthatóság:

2021.12.18 - 2022.02.28

Fontos!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás: telefonon a +36 30 235 0559-es számon hétköznapokon 9-13 óra között. Amennyiben nem veszi fel munkatársunk, vissza fog hívni!

Lemondási feltételek: legkésőbb 24 órával a szolgáltatás megkezdése előtt mondhatod le az időpontot, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

A Himalája kristály Gua Sha masszázs a kínai orvoslás eszköze, egy ősi módszer. A kezelés az energiaáramlás kiegyensúlyozására irányul. A Gua Shaval történő kezelés elsősorban a szöveti keringést javítja a kézi technikánál hatékonyabb módon. A masszázs célja a test méregtelenítése és az önregenerációs folyamatok beindítása, amelyek hosszú ideig fennmaradnak. A hatás a masszázs után minimum 5 napig tart.

A speciális, szisztematikus mozdulatok hatására a meridiánokban fokozódik az energiaáramlás, a pangások megszűnnek. Aktiválódik a vér- és nyirokkeringés. A Himalája kristály Gua Shaból a kezelés során 84 féle ásványi anyag oldódik ki és tud beszívódni a bőrön keresztül az emberi szervezetbe és jótékonyan pótolni az ásványi anyagok egy részét. A Gua Sha kezelés nyomot hagy a bőrön!!!, kipirosodik, ez természetes jelenség és magától elmúlik a szervezet tisztulásának megfelelően.

A Gua Sha masszázs 20km lefutásával egyenlő mértékű keringési fokozódást idéz elő. A masszázs után a kezelt személynek nem szabad hidegben és huzatban tartózkodnia. A nap folyamán kívül-belül meleg víz használata javasolt, hogy a méreganyagok fokozottan eltávozzanak a testből. A kezelés befejezése után a vendég erősebb fáradtságot érezhet, hasonlóan a fizikai erőfeszítés utáni fáradtsághoz.

Himalájasó-kő Gua Sha: Háromszög alakú , lekerekített élű marok masszázskő. Masszázs során az olaj és a meleg hatására a só oldódni kezd és a 84 féle nyomelem és ásványi anyag képes bediffundálni a bőrön keresztül, belülről építve, erősítve a sejteket és az immunrendszert, egyben hidratálva a bőrt.

A kezelés kezelőágyon fekvő helyzetben történik.

Váltóruha: nem szükséges.
Kezelési idő: 120 perc.

Extrák:

A szolgáltatások alkalmával természetes alapanyagokat, bio-termékeket használnak, illóolajos, gyógynövényes termékek esetében igény szerint illat/hatóanyag választható, kérjük a szolgáltatás megkezdése előtt jelezd, ha esetleges allergiás megbetegedésben szenvedsz.

A higiéniai szabályok betartását és az aktuális jogszabályokban előírt járványügyi és törvénykezési előírásokat kérjük tartsd be. A kezelés alkalmával a helyiségben a kezelőn kívül csak egy személy tartózkodhat.

A szolgáltatásokat férfi és női munkatársak végzik, esetleges igényt bejelentkezéskor jelezd feléjük, ennek hiányában a beosztás szerinti kolléga végzi el a szolgáltatást.