Infócenter
Élmény
Időcsapda szabadulószoba
A Varázsbörtön foglya családbarát szabadulószoba
12.990 Ft 16.000 Ft
Vásárlások száma:
26
Hétköznapi felhasználással.
-19%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1073 Budapest, Erzsébet körút 17.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Időcsapda szabadulószoba
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://idocsapda.hu

Ajánlat tartalma:

Varázsvilág - A Varázsbörtön foglya gyerekbarát és családbarát szabadulószoba 2-6 fős csapatok részére, hétköznapi felhasználással, 75 perces játékmenettel

Beválthatóság:

2021.11.18 - 2022.04.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: e-mailben az [email protected] a kuponkódod elküldésével. A lefoglalt időpontot legfejebb 72 órával a játék megkezdése előtt lehet lemondani, módosítani.

A kupon magyar nyelvű játékvezetésre vonatkozik, angol nyelvű vezetést felár ellenében lehet igényelni. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kupon szombaton és vasárnap, valamint kiemelt időszakokban (ünnepnapok, iskolaszünet stb.) felár ellenében vehető igénybe (2.500 Ft).

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Szívesen kiszabadulnátok a Varázsbörtönből? Szervezd meg a csapatod, mi pedig adjuk az élménykupont!

A szoba hátteréről: 

A népszerű Varázsvilág pálya egy újabb helyszínére utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot.

A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot.

A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.

“Ha szereted Harry Potter történetét, akkor ez a világ is elvarázsol majd”.

A különleges technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben , a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisebb gyerekekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.

Mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt ez a játék.

A pálya gyerekbarát, de főleg 8 éves kor felett ajánlott, ugyanakkor felnőtt szabadulószobáról van szó, így 14 éven aluliakat csak felnőtt kísérővel tudnak beengedni a játékba.

Sőt a csapat igényitől függően kétféle környezetet is biztosítanak: a kisgyerekes csapatoknak egy egyáltalán nem rémisztő, ámde annál izgalmasabb pályát ajánlanak, míg a felnőtt kalandoroknak egy hátborzongatóbb játékmenet javasolt.

A kétféle játékmenet közül a foglalásnál lehet választani.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.