Infócenter
Egészség
KingRay
Komplex véranalízis 3 alkalmas lézerterápiával
5.390 Ft 13.000 Ft
Vásárlások száma:
15
A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja, a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem helyettesíti az orvosi diagnózist.
-59%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1081 Budapest, Szilágyi u. 1/B 1. em. 2.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

KingRay
Telefon: +36 70 342 7755
E-mail: [email protected]
Weboldal: http://fenygyogyasz.hu

Ajánlat tartalma:

Komplex véranalízis 3 alkalmas lézerterápiával

A kezelés a fizikai közérzet javítását szolgálja, a módszer kizárólag egészségügyi állapotfelmérő tesztelés, nem helyettesíti az orvosi diagnózist.

Beválthatóság:

2021.11.13 - 2022.04.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: telefonon a +36 70 342 7755-ös számon.

Időpont módosítása vagy lemondása: 24 órával korábban lehetséges, ellenkező esetben a kupon felhasználtnak minősül.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Egyetlen tűszúrásból két vércsepp és számtalan információ, ezt tudja a KingRay Központ komplex vér és vitalitás mérése, illetve elektronmikroszkópos élő és száraz vér elemzése, ami alapján képet kaphatsz az aktuális vérállapotodról.

Az élő vércsepp felmérése lehetővé teszi az anyagcsere egyensúlyi állapotának meghatározását a szervezetben, ami alapján következtethetünk az immunrendszer állapotára, a szabadgyökök okozta károsodás mértékére, a vitamin ellátottságra, a toxikusság mértékére, a szervezet sav-bázis és ásványi anyag egyensúly zavaraira és nem utolsósorban a gombák és paraziták jelenlétére. Az élő vér-vitalitásmérés segítségével felmért állapot és az esetlegesen javasolt változtatások hatása már 4-8 hét elteltével is komoly javulást eredményezhet.

A másik csepp vér fél órás száradás után kerül vizsgálat alá. A szárazvér-analízis során a baktériumok, az élesztőgombák jelenlétéből, valamint a vércsepp felületén, illetve a karimáján megjelenő elváltozásokból étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket és ezek testen belüli elhelyezkedését nézik meg. Legnagyobb előnye, hogy értesülhetsz olyan problémáról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelentek meg, de a vér változásai már jelzik azt.

Magyarország lakosságának 65%-a valamilyen szinten érintett a szív és érrendszeri problémákban, amiért 90%-ban az életmódunk a felelős. Legalább 10 olyan tényező van, mely megváltoztathatja a vér állagát és szállítóképességét: a folyadékfogyasztás, a táplálkozás, a mozgás, az alvás-ébrenlét ritmus, a mérhetetlen mennyiségű felhalmozódott méreganyag, a káros szenvedélyek, az elektroszmog, a háttérsugárzások, a friss levegőn tartózkodás hiánya és a legnagyobb károkozó a túl sok stressz és a túlhajszolt életmód.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen maximális körültekintéssel figyelnek a fertőtlenítésre.