Infócenter
Egészség
Medklinik
Szívstresszmérés 3D vizsgálattal és kiértékeléssel
4.990 Ft 17.990 Ft
Vásárlások száma:
18
A megvásárolt kuponod Rendelési és Ellenőrző kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon a beváltási idő lejárta előtt.
-72%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1134 Budapest, Dózsa György út 150. 3.emelet

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Medklinik
Telefon: +36 70 353 6192
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://medklinik.webnode.hu

Ajánlat tartalma:

Szívstresszmérés 3D vizsgálattal, kiértékeléssel és életmódtanácsadással - Viport géppel

Beválthatóság:

2021.10.23 - 2021.10.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: telefonon lehetséges a +36 70 353 6192-es telefonszámon. Az e-mailes időpontegyeztetést nem tudják elfogadni.

A megvásárolt kuponod Rendelési és Ellenőrző kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon a beváltási idő lejárta előtt. A helyszínen védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

Lemondási feltételek: Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Milyen az a Viport készülék?
A Viport egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikó faktorokat. A Viport kiértékelésének bázisa a szívfrekvencia variabilitás (HRV) paraméterein alapszik, amit egy EKG jelfolyam felvétele és kiértékelése biztosít, ez alapján számolja ki a cardio stressz indexet (CSI).

Az adatok alapul szolgálhatnak egy digitális többcsatornás EKG mérés számára is.
Az EKG jeleket a Viport a hátoldalára helyezett 3 elektródán keresztül vételezi, a standard elvezetés alapján. A mérést a mellkas felső részén balra, a szívhez közel, szorosan a szívre szorítva végzik el. A Viportnak könnyen kezelhető háromszög formája van, annak érdekében, hogy különböző helyzetben könnyen kezelhető legyen az eszköz.

A vizsgálat menete:
A Viportot a mellkas falára helyezik, ott tartják abban a pozícióban 2 percig. A kiértékelés megkezdéséhez egyszerűen megnyomják a gombot a készüléken. A felvétel végét a hangjelzés mutatja.

Mialatt a Viport az EKG felvételt készíti, eközben elemzi a bejövő EKG jeleket, használja a matematikai algoritmusokat, amelyek nemcsak a kiválasztott morfológiai feltételeket (QRS) elemzi a felvett jelfolyamból, hanem a különböző szívfrekvencia variabilitás paramétereket is, vagyis a páciens egyes szívütéseinek variációs távolságát.

Ha a mérés elkészült, az eredmény a színes grafikus kijelzőn jelenik meg. Numerikusan jeleníti meg a stressz értéket (CSI) egy 0-100-as skálán, a szívfrekvencia egy perc alatt mért átlagát, a QRS komplexus időtartamát milliszekundumban, a szívfrekvencia variabilitás (SDNN) elváltozásainak mértékét, és feltünteti a lehetséges szívritmus zavart is.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.