Infócenter
Egészség
Medklinik
Teljeskörű egészségügyi állapotfelmérés és szűrővizsgálat 7 vizsgálattal
8.990 Ft 40.000 Ft
Vásárlások száma:
64
A megvásárolt kuponod Rendelési és Ellenőrző kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon a beváltási idő lejárta előtt.
-78%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1134 Budapest, Dózsa György út 150. 3.emelet

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Medklinik
Telefon: +36 70 353 6192
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://medklinik.webnode.hu

Ajánlat tartalma:

Teljeskörű egészségügyi állapotfelmérés és szűrővizsgálat 7 vizsgálattal:
- EKG-bázisú szív-stressz mérés 3D szívképpel
- Dr. Voll-féle teljes állapotfelmérés (vese, tüdő, máj)
- 64 anyagos allergia vizsgálat
- Candida gomba szűrés
- Érszűkület vizsgálat
- Pajzsmirigy vizsgálat
- Nehézfém telítettség

Beválthatóság:

2021.08.26 - 2022.04.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: telefonon lehetséges a +36 70 353 6192-es telefonszámon. Az e-mailes időpontegyeztetést nem tudják elfogadni.

A megvásárolt kuponod Rendelési és Ellenőrző kódjának bemondásával foglalj időpontot telefonon a beváltási idő lejárta előtt. A helyszínen védettségi igazolvány bemutatása nem szükséges.

Lemondási feltételek: Időpont lemondás vagy módosítás a foglalás előtt legalább 24 órával előtte lehetséges, ellenkező esetben a kupon, illetve az alkalom felhasználtnak minősül. Kérjük a pontos érkezést a megbeszélt időpontra, késést nem áll módunkban elfogadni!

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

A vizsgálatot a jól ismert és elismert Dr. Voll féle módszerrel végzik, ami nem más mint a szervezet informatikai, energetikai vizsgálata. Segítségével pontos diagnózist kapsz a szervezeted teljes energetikai helyzetéről, a szervezetben lévő gócokról, amelyek megszüntetésével maga a betegség szüntethető meg. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, ugyanis vérvétel nélkül történik az eljárás, az eredmény 98%-os pontossággal történik. Ajánljuk kiskorú gyermekek egészségügyi állapotfelmérésére is.

Azonnali eredmény, már 2 éves kortól elvégezhető.
A vizsgálatot pacemakerrel nem lehet igénybe venni!

Az elektorakupunktúrás állapotfelmérés alapját Dr. Reinhold Voll eredményei képezik. A róla elnevezett Voll-állapotfelmérés egyesíti az ősi kínai gyógyító módszereket és a modern orvostudományt. A kezelés során a kínai gyógyászatnak köszönhetően több ezer éve ismert, az emberi test akupunktúrás pontjainak energetikai állapotát vizsgáljuk. A pontokhoz rendelt szervek alapján lehet tájékozódni a szervezet és az egyes szervek egészségi állapotáról.

A kapott eredményeket egy speciális gép elemzi, így még az emberi tévedés is teljesen ki van zárva!

A mérések már akkor jelzik a testben lévő problémákat, amikor még azok komoly panaszt nem okoznak. Ajánljuk azoknak akik rendszeresen tájékozódni szeretnének egészségi állapotukról. És kifejezetten ajánljuk azoknak akiknek panaszaik bizonytalanok és azok okát még nem sikerült feltárni!

A VIPORT, vagyis EKG-bázisú szív-stressz mérő egy kézi, elemmel működő orvosi műszer, ami hozzásegít ahhoz, hogy könnyen, idejekorán felismerjük a különböző rizikófaktorokat.

Az allergiavizsgálat célja megállapítani, hogy melyik allergén váltja ki az allergiás tüneteket, mint például az étel allergia, nehéz fém, parlag fű, házi por, tartósító szer stb.

A Dr. Voll féle módszerrel pedig személyre szabottan kimutatható, hogy mely ételek fogyasztása ajánlott és melyek azok az ételek, amelyek jobb, ha kerülsz.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.