Infócenter
Egészség
Krio and More
Új, privát SensoPro edzés érintésmentes masszázzsal
7.590 Ft 9.500 Ft
Vásárlások száma:
15
1 alkalom összesen kb. 90 percet vesz igénybe: 45 perc SensoPro training + személyi edzés, 45 perc Wellsystem vízsugaras masszázs.
-20%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1132 Budapest, Visegrádi u. 64.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Krio and More
Telefon: +36 70 882 5434
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://krioandmore.hu

Ajánlat tartalma:

Új, privát SensoPro edzés érintésmentes masszázzsal a Krio and More-tól

1 alkalom összesen kb. 90 percet vesz igénybe: 45 perc SensoPro training + személyi edzés, 45 perc Wellsystem vízsugaras masszázs.

Beválthatóság:

2021.01.27 - 2021.07.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás: +36 70 882 5434.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Sport, prevenció, regeneráció, alakformálás egy helyen, a Krio and more Egészségcentrumban.

A Krio and More egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat kínál számodra, mert hisznek benne, hogy a valódi szépség belülről, az egészséges, kiegyensúlyozott mindennapok energiájából sugárzik. Hogy ezt könnyebben elérhetővé tegyék számodra, privát, biztonságos edzési lehetőségeket kínálnak.

A SensoPro Trainer függetlenül az életkortól, a fizikai és mentális állapottó folyamatos kihívást jelent a személyi fejlődésben és az egyéni célok elérésében. Fitnesz eszközként, rehabilitációs elemként és az élsportban egyaránt tökéletes lehetőséget ajánl a fejlődni vágyóknak. Beépített gumiszalagjainak köszönhetően a készülék használata a teljes izomrendszert igénybe veszi és az ízületeket finoman terheli.

A Wellsystem kombinálja a vízsugár erejét és a meleg kellemes és lazító hatását. A víz hőfoka 25-40 °C között van, a természetes gumival fedett fekhely alatt 0,5-4 bar közötti nyomással folyamatosan mozgó vízsugár masszázzsal végzik a kezelést. A rendszer egyedi masszírozást tesz lehetővé ruhában- nem kell átöltözni, a terápiát követően nem kell zuhanyozni, a száraz masszázs segítségével pedig nem csak a feszültség oldható, de számos betegség kialakulása is megelőzhető.

Próbáld ki a jótékony hatásait!

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen maximális körültekintéssel figyelnek a fertőtlenítésre.