Infócenter
Élmény
Időcsapda szabadulószoba
Varázsvilág - Titkok Kamrája családbarát szabadulószoba
12.990 Ft 16.000 Ft
Vásárlások száma:
31
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-19%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1073 Budapest, Erzsébet körút 17.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Időcsapda szabadulószoba
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://idocsapda.hu

Ajánlat tartalma:

Varázsvilág - Titkok Kamrája gyerekbarát és családbarát szabadulószoba 2-6 fős csapatok részére, hétköznapi felhasználással, 75 perces játékmenettel

Beválthatóság:

2021.02.02 - 2021.04.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: e-mailben az [email protected] a kuponkódod elküldésével. A lefoglalt időpontot legfejebb 72 órával a játék megkezdése előtt lehet lemondani, módosítani.

A kupon magyar nyelvű játékvezetésre vonatkozik, angol nyelvű vezetést felár ellenében lehet igényelni. Más kedvezménnyel nem összevonható. A kupon szombaton és vasárnap, valamint kiemelt időszakokban (ünnepnapok, iskolaszünet stb.) felár ellenében vehető igénybe (2.500 Ft).

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Szívesen kiszabadulnátok a Titkok Kamrájából? Szervezd meg a csapatod, mi pedig adjuk az élménykupont!

A szoba hátteréről: 

A két nagysikerű Varázsvilág pálya után jön a folytatás, ahol a kalandra éhes szabadulócsapatra a Titkok Kamrájában várnak az izgalmak.

A küldetés egy varázslóiskolai mosdóban kezdődik. Ez a szabadulószobák tekintetében abszolút egyedülálló helyszín rendkívül sok érdekességet rejt a varázslócsapat számára.

Természetesen már itt is szükség lesz a varázspálcákra, és sok-sok furfanggal tudtok bejutni a mosdó alatt található csatornahálózatba, ahol nem kisebb feladat vár, mint felkutatni egy valódi baziliszkuszt majd végezni vele…

A különleges technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben, a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.

Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisebb gyerekekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.

Mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt ez a játék.

A pálya gyerekbarát, de főleg 8 éves kor felett ajánlott, ugyanakkor felnőtt szabadulószobáról van szó, így 14 éven aluliakat csak felnőtt kísérővel tudnak beengedni a játékba.

Aki szereti a varázslótanonc történetét, annak kötelező ezt a pályát kipróbálni, aki nem ismeri, az pedig biztos, hogy a játék során kedvet kap majd rá.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.