Infócenter
Étterem
Promontor Kertvendéglő
Á la carte étkezés 2 fő részére
3.600 Ft 6.000 Ft
Vásárlások száma:
31
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk.
-40%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 28.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Promontor Kertvendéglő
Telefon: +36 1 793 0101
E-mail: [email protected]
Weboldal: http://promontorvendeglo.hu

Ajánlat tartalma:

Á la carte étkezés 2 főre a Promontor Kertvendéglőben

Beválthatóság:

2021.02.02 - 2021.06.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 1 793 0101

Az ajánlat más kedvezménnyel nem összevonható.

A kupont csak helyben fogyasztásra lehet felhasználni, és 16 éven felüli vendégek részére szól. 2-3 fő 1 kupont, 4-5 fő két kupont használhat fel.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal és a számla kérése előtt jelezd, hogy azzal szeretnél fizetni.

Ajánlat leírás:

A kedves kis budafoki városrészt még hangulatosabbá tevő Promontor Kertvendéglő megidézni a budai kisvendéglők miliőjét. Az épületek régiek, szépen felújítottak és kellemes környezet veszi körül őket. A Bécs környéki Grinzinghez hasonlóan a kertes vendéglőkkel teli élményt szeretnék elhozni Budafok számára. Szeretnék mindezt úgy, hogy azért ízig-vérig budafoki maradjon. Ha ízelítőt szeretnél kapni a konyha fogásaiból, s ezt leöblítenéd valamelyik helyi pincészet borával, akkor mindenképpen tegyél egy próbát.

A Kertvendéglő a környék legjobb hentesétől, zöldségesét és pékjétől szerzik be a minőségi alapanyagokat, de a budafoki piacról érkezik a savanyúság is. Az Etyek-Budai Borvidék központjaként, a helyi gazdák csendes borait végigkóstolva a legjobbakat válogatták a borlapra. A budafoki pezsgős hagyományokat tisztelve választották ki a ház pezsgőjét és minden pezsgő boruk is a helyi pincétől származik. Az étterem enteriőrjét is úgy alakították ki, hogy barátságos és otthonos legyen, ami jól illeszkedik az épület adottságaihoz és minden szegletében hordozza Budafok hangulatát és pezsgő történelmét. Sikerült két nagy presztízsű német sörmárkával megállapodniuk és egyedüli budafoki étteremként ennek a két világhírű sörgyárnak a söreit csapolják, hogy a sváb hagyományokat tovább vigyék.

Kóstold meg a nagy gondossággal összeválogatott ételeket és italokat, és próbáld ki a tradícionális budafoki életérzést.

Extrák:

Az étterem minden higiéniai előírásra fokozottan figyel, és fertőtlenítési lehetőséget biztosít vendégeinek is.