Infócenter
Oktatás
Goldance Tánciskola
6 alkalmas táncbérlet - bármely táncstílusra
9.000 Ft 15.000 Ft
Vásárlások száma:
17
Társastánc, Salsa, West Coast Swing, Bachata, Rocky, Zumba
-40%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1067 Budapest, Csengery utca 68.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Goldance Tánciskola
Telefon: +36 30 442 7902
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://goldance.hu

Ajánlat tartalma:

6 alkalmas bérlet a Goldance Tánciskola óráira: minden Goldance helyszínen beváltható, bármelyik választott táncstílus óráin részt vehetsz

Stílusok: Társastánc, Salsa, West Coast Swing, Bachata, Rocky, Zumba

Beválthatóság:

2021.02.02 - 2021.12.31

Fontos!

A kupon bérletre váltásának helye: Fáklya klub - VI. ker. Csengery utca 68. - I. em. iroda (hétköznapokon 14:00 - 19:00.

A 6 alkalmas bérlet érvényességi ideje két hónap.

A kedvezményes ajánlatot kizárólag akkor érvényesítheted, ha még nem vettél részt táncórákon a Goldance Tánciskola szervezésében. 

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Szeretnél részese lenni a tánc élményének profi tánctanárok vezetésével? Minden vágyad, hogy egy jó közösséghez tartozz? Táncolj a Goldance tánciskolában és megváltozik az életed!

Több helyszínen, különböző táncágak óráiból válogathatsz kezdőtől a haladó szintig. Az órák mellett rendszeres táncos partik, bemutatók és nyári tábor is a Goldance élmény része. Jelentkezz egyedül, pároddal vagy barátaiddal, a Goldance tánciskolában mindenképpen egy inspiráló közösség részévé válhatsz.

Táncolni sosem késő elkezdeni. A Goldance Tánciskolában nagy hangsúlyt fektetnek a magasszínvonalú oktatásra és a közösségi élményre, korosztálytól függetlenül. Bármilyen céllal kezdj táncolni, az életed biztosan megváltozik. A tánc pozitív hatásai az életed minden területére kiterjednek, legyen szó az egészségről, motivációról, vagy társas kapcsolataid fejlődéséről.

Ha átböngészed az órarendet (https://goldance.hu/orarend), biztosan találsz magadnak olyan tánckategóriát, amit szívesen kipróbálnál! Az órákat több helyszínen tartják. Ha csatlakozol a Goldance Tánciskolához, egy jó hangulatú, kellemes környezetbe kerülsz, ahol évente többször rendeznek bemutatókat, sőt lesz tánctábor is!

Jelentkezz egyedül vagy győzd meg párodat, barátaidat és kezdjetek el táncolni, biztosak lehettek benne, hogy nagyon gyorsan elsajátítjátok az alaplépéseket. Csak a legjobbaktól fogtok tanulni!

Vásárold meg a kupont és válasszátok ki melyik órákra mennétek és táncra fel, mutassátok meg mire vagytok képesek!

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.