Infócenter
Egyéb
CellArt Creations
Digitális fantáziafotó készítés küldött fotó alapján
11.990 Ft 16.000 Ft
Vásárlások száma:
25
Egyedi, kreatív fantáziafotódat kérheted magadról, családtagokról, párodról, kis kedvencedről.
-25%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Partner információk:

CellArt Creations
Telefon: +36 30 667 7962
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://www.cellart.hu

Ajánlat tartalma:

Digitális fantáziafotó készítés küldött fotó alapján

Beválthatóság:

2021.02.18 - 2021.07.30

Fontos!

Megrendelés e-mailben: a [email protected] címen a kuponkódod megadásával. Ne felejtsd el elküldeni az átdolgozni kívánt fotót és megírni a részletes elképzeléseidet.

Ajánlat leírás:

Szakter Eszter kreatív szenvedélye akkor kezdődött, amikor megkapta életem első fényképezőgépét. Minden szabadidejét a könyvek, és az internet bújásával töltötte újabb és újabb információk, technikák és trükkök után kutatva, így tanulmányait is ebbe az irányban folytatta. Amikor rátalált a fotó manipulációra, digitális művészetre, azonnal megfogta. fotói szereplőit kezdte el egy teljesen új és más világba áthelyezni. Ez a szenvedély azóta is töretlen és szeretne megrendelőinek egy újfajta boldogságot adni, ha néha szeretnének kiszakadni a szürke mindennapokból.

Egyedi, kreatív fantáziafotódat kérheted magadról, családtagokról, párodról, kis kedvencedről. Nincs is más dolgod, mint elküldeni egy fotót és megírni az általad elképzelt a fantáziavilág részleteit.

Extrák:

Mivel a digitális fantáziafotót teljesen érintésmentesen tudod megrendelni és online kapod meg, ezért a koronavírus járványtól védetten élheted át ezt az élményt.