Infócenter
Élmény
4x4 For You
Off-road vezetési élmény Mercedes terepjáróval kicsiknek és nagyoknak
14.990 Ft 25.000 Ft
Vásárlások száma:
22
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-40%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

Partner információk:

4x4 For You
Telefon: +36 20 280 1388
E-mail: [email protected]
Weboldal: http://4x4u.hu

Ajánlat tartalma:

Off-road vezetési élmény Mercedes Steyr puch G terepjáróval kicsiknek és nagyoknak Dunaharasztiban

Időtartam: 15-20 perc, tiszta vezetési idővel kb. 5 kör az akadálypályán, ahol akár jogosítvánnyal nem rendelkező gyerekek is vezethetnek.

Helyszín: A túra Dunaharaszti és Taksony határából indul, az akadálypálya pedig Taksonyban található

Beválthatóság:

2021.04.01 - 2021.06.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés: telefonon a +36- 20/280-1388-es számon vagy e-mailben az [email protected] címen.

Lemondás és módosítás: Időpont lemondása és módosítása a foglalt időpont előtt legkésőbb 24 órával történhet. Egyéb esetben a kupon felhasználtnak minősül.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Több mint harmincféle akadályt van mód leküzdeni: extrém meredek emelkedők és lejtők, homokkráter, siratófal, nagy oldaldőlés, szűk fordulók, átlós akadályok. Akár az egész családnak nagyszerű közös élmény lehet, ahol akár a kicsik is kipróbálhatják magukat, külön az ő részükre kialakított akadálypályán.

A terepjáróról:

- Mercedes/Steyr Puch G
- kapcsolható összkerék
- 3000 cm3 Diesel
- több, mint 2 tonna összsúly
- első és hátsó differenciálzár

További információk:

- Ha még nincs jogosítványod, nem gond, mert az akadálypályán enélkül is vezethetsz! Hölgyek, urak és gyermekek (6 éves kortól) egyaránt igénybe vehetik.

- A legkisebbeket az ajánlat részeként külön a számukra kialakított akadálypálya várja. Az autóban pótpedálsor található, így a pedálkezelést, akár teljes egészében a túrakísérő végzi, míg az irányítás az ifjú sofőr feladata.

- A programon maximum négy személy vehet részt, ami váltott sofőrökkel és megosztott vezetési idővel is megoldható. Így a hátsó ülésen elfér még két barát, családtag, akik megörökíthetik az off-road túra eseményeit.

- Az élmény a terület homokos jellege miatt száraz időben is tartogat kihívást, de igazából sáros, csapadékos időben teljesedik ki.

- Az időjárásnak, életkorodnak és vezetési tapasztalatodnak megfelelő pályán vezethetsz, így fantasztikus élmény lesz felfedezni a terepjáró erejét a járatlan utakon, lejtőkön és emelkedőkön.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel kiemelten ügyelnek a Mercedes fertőtlenítésére.