Infócenter
Élmény
Crazy Pub Tour
Egy gyilkos nyomában: Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban 20 főig
1.990 Ft 3.000 Ft
Vásárlások száma:
10
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-34%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Partner információk:

Crazy Pub Tour
Telefon: +36 30 481 4830
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://crazypubtour.hu

Ajánlat tartalma:

Egy gyilkos nyomában: Dr. Szfinx nyomozós túra a Budai Várban

- izgalom és kreativitás Budapest egyik legszebb részén, a Budai Várban
- animátorral vezetett játék, melynek tiszta játékideje: 2 óra
- gyülekező az Erzsébet téren

Beválthatóság:

2021.02.11 - 2021.07.26

Fontos!

Bejelentkezés: telefonon a +36 30 481 4830-as számon, vagy e-mailben a [email protected] a neved, a telefonszámod és a kuponkódod megadásával.

A programszervezés jogát fenntartják; a játékhoz BKV jegy vagy bérlet szükséges.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

A Budai Vár telis-tele van titokzatos emlékekkel, különleges események nyomait őrző téglákkal, kazamatákkal, felderítésre váró rejtélyekkel. Dr. Szfinx egy gyilkos, aki történetünk szerint a 19. században szedte áldozatait, de a szelleme már jó ideje bolyong a várban, mert idáig még senkinek nem sikerült kicseleznie.

Olyan, mint a régi mítoszokban elhíresült oroszlántestű és emberfejű lény. Ha rád talál, akkor kérdez, és ha a választ még nem találtad meg az adott kérdésre, úgy el kell búcsúznod a lámpásodtól. Mentsd meg a társaidat! Ha elég bátor és ügyes vagy, sikerülni fog.

Mindenki kapni fog a játék idejére egy lámpást és egy térképet 10 kérdéssel, amire minél előbb meg kell találnod a választ. Minden alkalommal kettőt fog kérdezni és ha helyesen válaszolsz, tovább mehetsz a játékban, ha nem, úgy te magad is gyilkossá válsz, aki a többi játékos ellen fordul.

Az idő ellened dolgozik, a verseny máris megkezdődött: kattints gyorsan, mert ha lemaradsz a kalandról, mások leplezik le a vár titokzatos szellemét!

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel az egészségügyi előírások betartása fokozottan fontos.