Infócenter
Élmény
PLAY! Élőtársasjáték
Drakula és Frankenstein szabadulószoba 6 fő részére
9.990 Ft 15.000 Ft
Vásárlások száma:
14
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-33%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1077 Budapest, Rózsa u. 18/B

Mutasd meg térképen

Partner információk:

PLAY! Élőtársasjáték
Telefon: +36 20 325 7315
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://elotarsasjatek.hu

Ajánlat tartalma:

Drakula és Frankenstein szabadulószoba 6 fő részére a PLAY! Élőtársasjátéktól

Beválthatóság:

2021.02.09 - 2021.04.30

Fontos!

Előzetes időpontfoglalás: a weboldalon, a kuponkódod megadásával.

Az ajánlat kizárólag munkanapokon beváltható!
Más kedvezménnyel nem vonható össze, de személyenként több kupon is vásárolható vagy ajándékozható. Egy alkalommal csak egy kupon használható fel.

Korhatár: 14+

A játék időtartama: 60 perc

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Rendhagyó, új generációs, 60 perces logikai szabadulós játék, korhű berendezéssel egyedileg épített játékeszközökkel. Asszociációs gondolkodást, csapatmunkát és logikát igénylő játék – nem kell keresgélni! Az élő társasjáték a szabadulószobák a továbbfejlesztett változata, történetre épülő feladatsorok, komplex játékvezetés egészítik ki az egyedi, csak a pályákhoz tervezett varázslatos eszközöket és logikai feladatokat. Nincs céltalan keresgélés, itt csak logikai feladatokkal találkozhatsz!

1907-et írunk. Transylvaniában, a rettegett úr romos várának alagsorában a mágia és tudomány segítségével dr. Frankenstein őrült dologra készül: Drakula feltámasztására! Több, mint egy évtizeddel ezelőtt a mérhetetlenül gonosz Drakula gróf megkísérelte az élőhalottakból álló Sötétség Seregét világunkra uszítani, azonban Van Helsing professzornak, a híres vámpírvadásznak sikerült legyőznie. Van Helsingre újabb küldetés vár: összegyűjteni szövetségeseit és szembeszállni az eszement doktorral, hogy megakadályozzák a Sötétség Urának feltámasztását! Mire számíthatsz ebben a szabadulószobában? A csoport két külön cellában kezdi a játékot: dr. Frankenstein különleges gépezetét kezelhetitek, hatalmas boltíves kriptafal és hangulatvilágítás teszik hátborzongatóvá és korhűvé a tömlöcöt. Rengeteg apró kiegészítővel és misztikus jelekkel, feliratokkal találkozhattok.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen maximális körültekintéssel figyelnek a fertőtlenítésre.