Infócenter
Élmény
Gyermek-Partiszerviz
Fergeteges szülinap a felejthetetlen élményért
19.900 Ft 36.900 Ft
Vásárlások száma:
25
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-46%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

Budapest, Törökbálint, Budaörs

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Gyermek-Partiszerviz
Telefon: +36 30 435 9841
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://gyermekpartiszerviz.anyanet.hu

Ajánlat tartalma:

Fergeteges szülinap harcedzett animátorral, mókás játékokkal és felejthetetlen élményekkel - Gyermek-Partiszerviz csapata házhoz megy

A szülinapi csomag tartalma legfeljebb 12 gyermek részére:
- 2 óra játék
- kézműveskedés
- tetoválás/csillámtetoválás
- kincskeresés
- kvíz/fotó
- 1 animátor
- ügyességi, logikai és zenés feladatok
- ajándékosztás és a tortázás lebonyolítása

Beválthatóság:

2021.01.14 - 2021.06.30

Fontos!

Bejelentkezés és időpontegyeztetés: a +36 30 435 9841-es telefonszámon.

A kuponár Budapestre, Törökbálintra és Budaörsre érvényes, vidéki kiszállást egyedi díjszabással vállalnak.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp készítsd elő.

Ajánlat leírás:

A programokat a meghívott gyermekek érdeklődési körének, életkorának és a csapat létszámának megfelelően állítják össze, így minden buli egy kicsit más, egyedi. Profi játékmestert is biztosítanak, aki feldobja a hangulatot, szórakoztatja a gyerekeket, és mindig tudja, hogy mit kell csinálni.

Választható tematikák:

- kisebbeknek: hercegnős, kalózos buli, dzsungeles, Harry Potteres, nyomozós, sportos, állatos, szuperhősös
- nagyobbaknak pedig elsősorban: vetélkedős, selfie-s, illetve filmforgatásos

Néhány tematika a fentiek közül:

Hercegnős: A parti kerettörténete a legnépszerűbb hercegnős mesék főhőseire épül, a kézműves-foglalkozáson is királykisasszonyos partikellékeket – koronát, varázspálcát – készítenek. Gyermekednek lesz része varázslatban, sőt animátorok segítségével igazi hercegnőnek érezheti magát. Természetesen a kalandos feladatokban megjelenik a gonosz boszorka és az ifjú herceg is. A csillámporos, rózsaszínes mesevilág minden kislányt ámulatba ejt. Ígérjük, a buliba meghívott fiúk sem fognak unatkozni.

Kalózos buli: Minden versenyző sok-sok kalandjátékra, kincskeresésre, próbatételre számíthat. Egymás után kerülnek elő a díszes ládák, amelyek izgalmas feladványokat, térképeket rejtenek, de a kis kalózoknak az erejüket és az ügyességüket is próbára kell tenni. Népszerű elem a kincsvadászat, a halászat és a pallóséta.

Dzsungeles: A népszerű mesehősök bajba kerülnek, a résztvevőknek pedig a segítségükre kell sietni. Közben kiderül, ki mennyire ismerik a dzsungel világát, vár a gyerekekre kvíz, activity, kirakós játék, erőpróba, állattojás-keresés, törzsi tánc, lufifigura-készítés.

Varázslós: Ebben a buliban semmi sem az, aminek elsőre látszik. Megjelennek a legnépszerűbb varázslók alakjai, számíthat gyermeked hókuszpókuszra, trükktanulásra a varázslóiskolában, bájitalra, kalandpályára. Felidézik a nagy elődök alakjait Hókuszpóktól Harry Potterig. A kézműveskedés során a többi között mutatós varázspálca is készül.

Ajánlott: 4-től 12 éves korig

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel maximális körültekintéssel figyelnek az egészségügyi előírásokra.