Infócenter
Oktatás
Ars Socolata
Dísztorta, fondanttal burkolt alkalmi torta készítő tanfolyam
14.990 Ft 19.000 Ft
Vásárlások száma:
22
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-21%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1201 Budapest, Nagysándor József utca 45-47.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Ars Socolata
Telefon: +36 30 291 1822
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://arssocolata.com

Ajánlat tartalma:

Dísztorta, fondanttal burkolt alkalmi torta készítő tanfolyam az Ars Socolata jóvoltából

Az ajánlat részletes tartalma:

- elméleti oktatás
- gyakorlati oktatás
- vajkrémmel egyenletes lekenés
- díszítések készítése
- fondanttal burkolás
- felhasznált alapanyagok
- eszközök és kötény használata
- ásványvíz, hűsítő italok, kávé és snack
- jegyzet a hasznos tudnivalókkal
- az elkészült dísztorta hazavihető
- alacsony létszám

Beválthatóság:

2021.01.13 - 2021.03.31

Fontos!

Bejelentkezés: az [email protected] email címen a kuponkód megadásával.

Előfeltétel: 16 éves életkor, kivétel: ügyes kezű, cukrász érdeklődésű fiatalok.

Megjegyzés: A kupon átruházható, de az előzetes bejelentkezést lemondani csak a program előtt minimum 5 nappal lehetséges, ellenkező esetben a kupon beváltottnak minősül.

A kinyomtatott kuponodat mindenképp vidd magaddal.

Ajánlat leírás:

Az Ars Socolata kézműves műhelyében elkészítheted álmai kb. 10 szeletes dísztortáját. A több órás kurzuson a gyakorlatban is megtanulhatod a fondant használatát és a tortaburkolás helyes technikáját. Emellett a saját magad által készített fondant figurákkal fel is díszítheted az általad beburkolt zsúrtortát.

A kurzuson előre lesütött kerek piskótával dolgoztok, de a tökéletes piskóta receptet és elkészítési technikáját is megtudhatod. Részletes jegyzetet kapsz a tanfolyami anyagról, amiben az elméleti rész mellett a recepteket is megtalálod. 

A program végén mindenki a saját dísztortájával és kis cukrászként tér haza.

Megtudhatod tőlük azt is, a sikerhez milyen alapanyagokra és eszközökre lesz majd otthon szükséged, és azokat hol érdemes beszerezned. A kurzus során megismerjük a burkoló anyagok közül a marcipánt, a fondantot és a pop fondantot. Fondantot színeztek folyékony és por alapú ételfestékkel, márványos technikával is. A fondant gyűrődés, repedés nélküli feltekerését és felhelyezését, egyenletes kiélesítését is gyakorolhatod. Alapdíszítést készítetek kiszúrókkal, figurákat és virágokat kézi technikával.

Ha eddig csak álmodoztál róla, hogy milyen jó lenne végre a saját magad által készített gyönyörű burkolt tortával meglepni szeretteidet, vagy minden ilyesmi próbálkozásod balul sült el mostanáig, akkor is itt a helyed! Rengeteg pénzt is meg fogsz azáltal spórolni, ha ezentúl nem kell cukrászdában beszerezned a formatortát.

A felejthetetlen gasztroprogramot a hűsítő italok és édes ínyencségek mellett a barátságos légkör és családias hangulat biztosítja. A sikered garanciája a tanfolyam vezető, Lix-Hajdu Nikoletta, cukrász és tanár, aki az Ars Socolata Kft. tulajdonosa.

A kurzus választható magyar mellett angol vagy német nyelven is.

Laktózérzékenyek is igénybe vehetik. Jelentkezéskor az ilyen igényt szükséges jelezni.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen maximális körültekintéssel figyelnek a fertőtlenítésre.