Infócenter
Élmény
Nortyx Hangstúdió
Éneklés egy profi hangstúdióban, videóklippel
40.990 Ft 58.000 Ft
Vásárlások száma:
22
A program időtartam: nagyjából 2-4 óra
-29%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

2030 Érd, Lőcsei utca 61.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Nortyx Hangstúdió
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://hangstudio.hu

Ajánlat tartalma:

Egy dal feléneklése a Nortyx Hangstúdióban, videóklippel meglévő zenei alapra 

Beválthatóság:

2020.11.17 - 2021.12.31

Fontos!

Időpont egyeztetés és bejelentkezés: online foglalási felületen a https://hangstudio.hu/kupon/ címen, vagy emailben a [email protected] címen.

A program időtartam: nagyjából 2-4 óra

Ajánlat leírás:

Minden zenész és egyéni előadó arra vágyik, hogy egyszer egy hangstúdióban rögzíthesse a dalait. Váltsd valóra ezt az álmot: ajándékozz stúdióidőt szerettednek!

Akkor válaszd ezt az ajánlatot, ha egyéni énekesnek szeretnél egy hatalmas stúdióélményt ajándékozni!

A kupon 1 dal feléneklésére jogosít fel, meglévő zenei alapra (akár youtube-ról letöltött karaoke), melyet a felvétel után kevernek, és masterelnek is. Az énekes egy valóban profi hangfelvételt fog kapni, amit ő is szívesen fog hallgatni, mert a helyszínen mindent megtesznek, amit a mai sztároknál meg szoktak, tehát helyre húzzák a hangod, beeffektezik, és a zenébe illesztik.

Fontos hogy itt a hangmérnök felvételvezetőként is jelen van a felvétel közben, tehát végig vezeti, inspirálja a zenészt, így aki először jár stúdióban, az is fel tud venni egy dalt.

A hangstúdió 2009 óta működik, így a legkülönbözőbb tudásszintű és stílusú zenészekkel találkoztak már, és a felvétel végeredménye mindig felülmúlta a zenészek várakozásait. Ez azért lehetséges, mert igyekeznek mindenkivel megtalálni a közös hangot, segíteni a felvételben, és nem csak megnyomják a REC gombot.

A dal felvétel után a stúdióban videóklipet is forgatnak! A felvett dalhoz több kameranézetből készítenek stúdióklipet, melyet utána az ünnepelt feltehet a közösségi oldalára, vagy youtube-ra, így lesz az élmény garantáltan maradandó.

Extrák:

A koronavírusra való tekintettel a helyszínen kiemelten ügyelnek a fertőtlenítésre.