Infócenter
Egészség
Fit & Go Rehabilitációs, Prevenciós, Alakformáló Stúdió
2 alkalmas EMS edzés szakképzett edzővel
3.990 Ft 6.000 Ft
Vásárlások száma:
35
Amennyiben a járványügyi helyzet miatt nem tudod beváltani a kuponod a lejárata előtt, ne aggódj, a beválthatóságot automatikusan meghosszabbítjuk a bezárás időtartamával.
-34%
Jártál már itt? Értékeld Te is!
5

Térkép:

1132 Budapest, Visegrádi u. 29. Fsz. 1.

Mutasd meg térképen

Partner információk:

Fit & Go Rehabilitációs, Prevenciós, Alakformáló Stúdió
Telefon: +36 20 928 0426
E-mail: [email protected]
Weboldal: https://fitandgo.hu

Ajánlat tartalma:

2 alkalmas EMS edzés szakképzett edzővel 1 fő részére a Fit & Go Rehabilitációs, Prevenciós, Alakformáló Stúdióban

Tartalma:
- 2x20 perc EMS edzés, mely összesen 3 óra hagyományos edzésnek felel meg

Beválthatóság:

2020.12.10 - 2021.04.30

Fontos!

Előzetes bejelentkezés telefonon: +36 20 928 0426. Ne felejtsd el jelezni, hogy melyik edzéshez tartozó kupont vásároltad meg.

Ajánlat leírás:

Családias, privát alakformáló stúdió vár Újlipótváros szívében, ahol többek közt EMS, illetve kiscsoportos alakformáló és gerinctréningekkel foglalkozó szakemberek várják leendő vendégeiket.

Egy EMS edzés mindössze 20 percet vesz igénybe, de másfél órás edzés intenzitásnak felel meg, hiszen az EMS egy izomban az izomrostok 90%-át képes ingerelni, szemben a hagyományos edzéssel, mely edzetlen személy esetében csupán 30%-át, míg sportolóknál is csak 40-50 százalékát. Így az EMS-sel gyorsabban és hatásosabban érheted el célodat (izomépítés, zsírbontás, állóképesség javulás).

Azok számára is elérhetővé válhat az izmok fejlesztése, akik valamilyen betegség, sérülés miatt nem képesek fizikai aktivitást elkezdeni. Megoldást jelenthet a hát- és derékfájdalmakra, az izomgörcsökre, a testi diszbalansziák kiegyenlítésérem de akár szülés után is hatékonyan alkalmazható.

Hatásosan és gyorsan szabadulhatsz meg vele a felesleges zsírpárnáktól. Már néhány hét alatt szemmel láthatóan javul a bőrkép, csökken a narancsbőr, a kötőszövet rugalmasabbá válik.

Extrák:

A szolgáltatás a COVID miatti korlátozások ellenére is igénybe vehető.